Missió

El projecte eHEALTHINKING es defineix com un viver d’idees innovadores, alhora que és una plataforma acceleradora, facilitadora i assessora de productes i serveis tecnològics d’impacte en salut i social.

Els nous reptes al voltant de les malalties cròniques i la dependència estan enfocats a facilitar la comunicació i a aplicar solucions tecnològiques a les seves problemàtiques i necessitats. Aquest nou enfoc requereix d’una integració efectiva de tots els seus protagonistes al voltant del problema de salut (la seva quàdruple hèlix): afectats, cuidadors, familiars, professionals de la salut i social, associacions de malalts, de familiars, centres hospitalaris, sociosanitaris, d’atenció primària, empreses tecnològiques i del sector, sistemes de salut, entitats governamentals, ONGs, centres de recerca, centres d’innovació, investigadors… i d’una aplicació exitosa i integrada de noves visions versades en la salut. 

En aquest complex ecosistema és molt important que les noves tecnologies puguin agilitzar i facilitar els processos i fluxos relacionats amb la informació generada, des de totes les seves fonts i direccions informatives, i que són clau en el diagnòstic, pronòstic, tractament, seguiment, evolució, avaluació i la socialització, amb un impacte directe amb la qualitat de vida i control de molts processos relacionats amb la malaltia i la dependència en qüestió. 

Es necessiten moltes idees tecnològiques, sorgides de l’anàlisi apoderat de la millora de processos o solució directa de problemes, i que s’adaptin a les necessitats del pacient, la realitat dels sistemes de salut i a les característiques dels productes sanitaris i socials. 

És per això que neix el projecte eHEALTHINKING, un viver, acceleradora, facilitadora i assessora de projectes e-health, basat en tres eixos: 

    1. un programa de formació específica per a emprenedors de projectes tecnològics d’impacte en salut i social, 
    2. una acceleradora de projectes tecnològics i,
    3. un ecosistema d’empreses i entitats al voltant de les tecnologies, la comunicació, les malalties cròniques i la dependència. 

És per això que eHEALTHINKING té com a principal objectiu acompanyar una idea de solució tecnològica en salut i social, definint-la, caracteritzant-la, dotant-la de recursos, capacitats i eines fins a fer-la evolucionar en un veritable producte o servei amb totes les seves validacions i definicions empresarials acomplertes, i amb la possibilitat d’interactuar, des del principi, de la mà d’entitats de reconegut impacte internacional.

Coneix la metodologia d’eHEALTHINKING.
Explora la formació en emprenedoria d’eHEALTHINKING.
Presenta el teu projecte emprenedor als Business Angels en Salut i Social de Manresa/Bages a les Rondes d’Inversió per aconseguir sinèrgies i finançament.

Tens una idea i vols formar part d'eHEALTHINKING? Tens algun dubte? Vols més informació?
Contacta amb nosaltres: e-mail: dri@umanresa.cat - Telèfon: +34938757388 ext: 730

Amb el suport de:

Departament d'Empresa
Cofinançat per la Uniço Europea

Aquesta iniciativa forma part del Programa Primer de Preacceleració 2023, subvencionada pel Departament d'Empresa i Treball i amb el cofinançament del Fons Social Europeu Plus.

La platafroma eHEALTHINKING i el Grup de Business Angels en Salut i Social de Manresa/Bages (BAMB) són iniciatives recolzades per la UManresa - Fundació Universitària del Bages, Campus Manresa de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya.


Vols contactar amb nosaltres? e-mail: dri@umanresa.cat - Telèfon: +34938774179 ext: 730