Inversió

Convocatòria de Presentació de Projectes d’Emprenedoria en Salut i Social. Ronda d’Inversió per a Business Angels.

El Grup de Business Angels de Manresa · Bages (BAMB), amb la voluntat de tenir un impacte positiu en la promoció de projectes, productes i serveis que donin resposta a diferents reptes, problemàtiques i necessitats en salut i social, relacionades amb la dependència i/o la cronicitat, dona recolzament i oportunitat de suport econòmic en forma d’inversió tant als projectes emprenedors d’eHEALTHINKING com d’altres que segueixin la mateixa filosofia i sensibilitat en salut i social.

És per això que periòdicament es convoquen Rondes d’Inversió on els equips dels projectes emprenedors tenen l’oportunitat de presentar les seves idees als membres integrants del Grup de Business Angels de Manresa · Bages (BAMB), amb la possibilitat d’establir relacions sinèrgiques que comportin una acceleració i desenvolupament exitós dels projectes.

Vols formar part del Grup de Business Angels de Manresa · Bages (BAMB)? Vols donar suport a projectes innovadors, participar en una associació dinàmica, emprenedora i proporcionar mentoratge de profit en l’evolució de nous productes i serveis en salut i social? 

El teu projecte empresarial o start-up necessita una empenta? Et cal inversió? Estàs desenvolupant un producte o un servei en l’àmbit salut o social?

Si les tres respostes són SÍ (o al menys dues!), et presentem la PRIMERA CONVOCATÒRIA de projectes per a la primera Ronda d’Inversió organitzada pel Grup de Business Angels de Manresa · Bages

La Fundació Universitària del Bages (UManresa-FUB), en el marc del Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial PECT BAGESS, fa una crida per a projectes d’start-ups, preferentment vinculades als sector salut i social, amb necessitat de finançament per impulsar les seves iniciatives. 

L’objectiu d’aquesta convocatòria és accelerar projectes d’empreses emergents, amb productes o serveis d’alt impacte en salut o social, que responguin a necessitats i/o problemàtiques de les persones que viuen amb dependència o cronicitat, i el seu entorn cuidador més proper.

Les start-ups finalistes tindran la possibilitat d’optar a una Ronda d’Inversió amb possibilitats de finançament per posar en marxa el seu projecte, tenir la possibilitat d’entrar en contacte amb expertes i experts en l’àmbit d’aplicació de la seva solució, i de crear xarxa amb altres entitats en salut i social i d’altres propostes finalistes.

La selecció dels projectes estarà a càrrec d’una comissió de persones expertes de referència en matèria de tecnologia en salut i social. La primera convocatòria ha estat oberta fins el 13 de març de 2022

Per participar-hi els interessats han de complimentar el següent FORMULARI i adjuntar un PITCH DECK (en format PDF) amb la seva proposta. Només seran avaluats els projectes que compleixin amb tots el requisits exigits. 

L’acte de la ronda d’inversió es realitzarà el proper 28 d’abril, a les 17:30, a la Sala d’Actes de la FUB-2, i contarà amb la presència dels integrants del Grup de Business Angels de Manresa · Bages (BAMB).

Vols formar part del Grup de Business Angels en Salut i Social de Manresa · Bages (BAMB)?
Tens algun dubte? Vols més informació?
Contacta amb nosaltres: e-mail:
dri@umanresa.cat - Telèfon:  +34938757388 ext: 730

Amb el suport de:

PECT - BAGESS
Caixa d'Enginyers

El Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial (PECT) BAGESS (Big data, Anàlisi, Gestió i Estratègia en Salut i Social) està cofinançat per la Generalitat de Catalunya, en el marc del PO FEDER de Catalunya 2014-2020, en virtut de la Resolució de 12 d’abril de 2021, per la qual es resol el procediment per a la selecció dels projectes d’especialització i competitivitat territorial emmarcats en la RIS3CAT als quals s’atorga subvenció amb càrrec al pressupost de l’Administració de la Generalitat de Catalunya.

La platafroma eHEALTHINKING i el Grup de Business Angels en Salut i Social de Manresa/Bages (BAMB) són iniciatives recolzades per la UManresa – Fundació Universitària del Bages, Campus Manresa de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya.


Vols contactar amb nosaltres? e-mail: dri@umanresa.cat – Telèfon: +34938774179 ext: 730