Mètode

Primer esquema del mètode

Iniciem el procés amb una idea, per estudiar-la i fer-la crèixer gràcies al mètode científic.

Tota idea que vol donar resposta a un repte específic en salut i social, pensada per a resoldre un problema o necessitat sorgit de la cronicitat i la dependència, requereix d’una definició específica, acompanyament i aplicació de la metodologia científica per a desenvolupar-la i fer-la crèixer de la manera més encertada i correcte.

eHEALTHINKING és una plataforma d’emprenedoria persada per sumar sinèrgies al voltant d’aquestes idees. Universitats, Centres Assistencials i una ecosistema d’empreses i entitats al servei del disseny i desenvolupament de productes i serveis en salut i social.

Segon esquema del mètode

Formació especí­fica pensada per a emprenedors en salut i social.

Un bon desenvolupament d’un producte o servei en salut o social requereix del domini de les característiques dels productes sanitaris i de les especificitats de la recerca associada.

eHEALTHINKING t’acompanya en la creació del teu pla de negoci, però també en la confecció del teu projecte de recerca, de la seva defensa davant comitè d’ètica, del desenvolupament de simulacions i d’altres estratègies per la seva evolució, i de la posada en marxa de proves de concepte, proves pilot, d’usabilitat, estudis clínics… tot el que calgui per dotar d’evidència i qualitat la teva idea.

Tercer esquema del mètode

Desenvolupament de producte o servei seguint metodologia LEAN start-up.

Un producte o servei centrat en la persona requereix del seu feed-back continu i de la seva participació directe per a garantir el seu millor desenvolupament.

La plataforma eHEALTHINKING garanteix un desenvolupament seguint la metodologia LEAN Start-up adaptada a salut i social, validant en continu l’evolució del teu projecte tant amb professionals de la salut i social com amb usuaris finals reals, des de les primeres proves de concepte fins a les millores finals de la seva implementació.

Quart esquema del mètode

Contacte directe amb la quàdruple hèlix en salut social.

L’ecosistema que es crea al voltant d’una persona que viu amb dependència o cronicitat és molt complex. Sovint està format per cuidadors (familiars o professionals), amics, entitats sociosanitàries, hospitalàries, atenció promària, serveis socials, empreses del sector salut, associacions… És molt important tenir en consideració la globalitat d’aquest ecosistema alhora de desenvolupar un producte o serveique vulgui impactar positivament a la persona.

eHEALTHINKING connecta l’emprenedor amb tot l’ecosistema tant social com sanitari que existeix al voltant del repte i de la persona afectada, garantint un flux d’informació òptim pel seu desenvolupament.

Tens una idea i vols formar part d'eHEALTHINKING? Tens algun dubte? Vols més informació?
Contacta amb nosaltres: e-mail: dri@umanresa.cat - Telèfon: +34938757388 ext: 730

Amb el suport de:

Departament d'Empresa
Cofinançat per la Uniço Europea

Aquesta iniciativa forma part del Programa Primer de Preacceleració 2023, subvencionada pel Departament d'Empresa i Treball i amb el cofinançament del Fons Social Europeu Plus.

La platafroma eHEALTHINKING i el Grup de Business Angels en Salut i Social de Manresa/Bages (BAMB) són iniciatives recolzades per la UManresa - Fundació Universitària del Bages, Campus Manresa de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya.


Vols contactar amb nosaltres? e-mail: dri@umanresa.cat - Telèfon: +34938774179 ext: 730