missió

El projecte eHEALTHINKING es defineix com un viver d'idees innovadores, alhora que és una plataforma acceleradora, facilitadora i assessora de productes i serveis tecnològics d'impacte en salut i social.


Els nous reptes al voltant de les malalties cròniques i la dependència estan enfocats a facilitar la comunicació i a aplicar solucions tecnològiques a les seves problemàtiques i necessitats. Aquest nou enfoc requereix d’una integració efectiva de tots els seus protagonistes al voltant del problema de salut (la seva quàdruple hèlix): afectats, cuidadors, familiars, professionals de la salut i social, associacions de malalts, de familiars, centres hospitalaris, sociosanitaris, d'atenció primària, empreses tecnològiques i del sector, sistemes de salut, entitats governamentals, ONGs, centres de recerca, centres d'innovació, investigadors... i d’una aplicació exitosa i integrada de noves visions versades en la salut.


En aquest complex ecosistema és molt important que les noves tecnologies puguin agilitzar i facilitar els processos i fluxos relacionats amb la informació generada, des de totes les seves fonts i direccions informatives, i que són clau en el diagnòstic, pronòstic, tractament, seguiment, evolució, avaluació i la socialització, amb un impacte directe amb la qualitat de vida i control de molts processos relacionats amb la malaltia i la dependència en qüestió.


Es necessiten moltes idees tecnològiques, sorgides de l’anàlisi apoderat de la millora de processos o solució directa de problemes, i que s’adaptin a les necessitats del pacient, la realitat dels sistemes de salut i a les característiques dels productes sanitaris i socials.


És per això que neix el projecte eHEALTHINKING, un viver, acceleradora, facilitadora i assessora de projectes e-health, basat en tres eixos:


1) un programa de formació específica per a emprenedors de projectes tecnològics d'impacte en salut i social,

2) una acceleradora de projectes tecnològics i,

3) un ecosistema d’empreses i entitats al voltant de les tecnologies, la comunicació, les malalties cròniques i la dependència.


És per això que eHEALTHINKING té com a principal objectiu acompanyar una idea de solució tecnològica en salut i social, definint-la, caracteritzant-la, dotant-la de recursos, capacitats i eines fins a fer-la evolucionar en un veritable producte o servei amb totes les seves validacions i definicions empresarials acomplertes, i amb la possibilitat d’interactuar, des del principi, de la mà d’entitats de reconegut impacte internacional.

Coneix la metodologia d'eHEALTHINKING.
Explora la formació en emprenedoria d'eHEALTHINKING.

Tens una idea i vols formar part d'eHEALTHINKING? Tens algun dubte? Vols més informació?
Contacta amb nosaltres: e-mail:
dri@umanresa.cat - Telèfon: +34938774179 ext: 729