mètode

Iniciem el procés amb una idea, per estudiar-la i fer-la crèixer gràcies al mètode científic.

Tota idea que vol donar resposta a un repte específic en salut i social, pensada per a resoldre un problema o necessitat sorgit de la cronicitat i la dependència, requereix d'una definició específica, acompanyament i aplicació de la metodologia científica per a desenvolupar-la i fer-la crèixer de la manera més encertada i correcte.

eHEALTHINKING és una plataforma d'emprenedoria persada per sumar sinèrgies al voltant d'aquestes idees. Universitats, Centres Assistencials i una ecosistema d'empreses i entitats al servei del disseny i desenvolupament de productes i serveis en salut i social.

Formació específica pensada per a emprenedors en salut i social.

Un bon desenvolupament d'un producte o servei en salut o social requereix del domini de les característiques dels productes sanitaris i de les especificitats de la recerca associada.

eHEALTHINKING t'acompanya en la creació del teu pla de negoci, però també en la confecció del teu projecte de recerca, de la seva defensa davant comitè d'ètica, del desenvolupament de simulacions i d'altres estratègies per la seva evolució, i de la posada en marxa de proves de concepte, proves pilot, d'usabilitat, estudis clínics... tot el que calgui per dotar d'evidència i qualitat la teva idea.

Desenvolupament de producte o servei seguint metodologia LEAN start-up.

Un producte o servei centrat en la persona requereix del seu feed-back continu i de la seva participació directe per a garantir el seu millor desenvolupament.

La plataforma eHEALTHINKING garanteix un desenvolupament seguint la metodologia LEAN Start-up adaptada a salut i social, validant en continu l'evolució del teu projecte tant amb professionals de la salut i social com amb usuaris finals reals, des de les primeres proves de concepte fins a les millores finals de la seva implementació.

Contacte directe amb la quàdruple hèlix en salut social.

L'ecosistema que es crea al voltant d'una persona que viu amb dependència o cronicitat és molt complex. Sovint està format per cuidadors (familiars o professionals), amics, entitats sociosanitàries, hospitalàries, atenció promària, serveis socials, empreses del sector salut, associacions... És molt important tenir en consideració la globalitat d'aquest ecosistema alhora de desenvolupar un producte o serveique vulgui impactar positivament a la persona.

eHEALTHINKING connecta l'emprenedor amb tot l'ecosistema tant social com sanitari que existeix al voltant del repte i de la persona afectada, garantint un flux d'informació òptim pel seu desenvolupament

Tens una idea i vols formar part d'eHEALTHINKING? Tens algun dubte? Vols més informació?
Contacta amb nosaltres: e-mail:
dri@umanresa.cat - Telèfon: +34938774179 ext: 729